Frank Júlia - Édes és sós sütemények
Megjelenés ideje: 2009-11-11
ISBN: 9789631358438
64 oldal
Méret: 197 x 130 x 2
Ára: 1600 Ft
Édes és sós sütemények
,,Kedves Olvasóm!
Gondolom, Ön is ugyanúgy szereti a süteményeket, mint ahogyan szinte mindenki. Számtalan süteményes könyvet találni a könyvesboltok polcain, de az, amelyet most a kezében tart, kissé különbözik a többitől. Egyrészt abban, hogy ennek a receptkönyvnek a lapjain csupa kipróbált, házi sütemény receptje olvasható, másrészt sok különleges, kevéssé ismert van közöttük.
Ebben a gyűjteményben nem fogja megtalálni az unos-untalan minden receptkönyvben szereplő süteményeket, inkább azok különféle változataival találkozhat, illetve olyanokkal, amelyek saját kísérletezéseim eredményei. Olyan részletességgel írom le a süteménykészítés folyamatát, hogy még az a háziasszony is el tudja készíteni, aki soha életében nem sütött egyetlen tepsi tésztát sem.
Az evés nemcsak létfenntartás, hanem élvezet is. Hacsak a kényszer (orvos, diéta stb.) nem diktálja másként, egy-egy szelet süteményt alkalmanként szinte mindenki megengedhet magának.
Munkára, azaz sütésre fel!
Sok sikert, jókedvet és finomságokat kíván
Frank Júlia"
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ