Megjelenés: 2006-12-07
ISBN: 9789631355673
ISBN 10: 9631355675
80 oldal
Méret: 178 x 164 x 14
Ára: 1950 Ft
|
Európa konyhája
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az
Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaik
konyhájának jellegzetességeivel.
A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók
össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot
tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.
|
|
 |
|
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bill Gates szakmai és üzleti sikerei világszerte ismertek: ő az a szoftverfejlesztő, aki húszévesen otthagyta a Harvard Egyetemet, és belefogott a saját vállalkozásába, amely rövid időn belül...
|
|
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
|
|