Frank Júlia - Európa konyhája
Megjelenés ideje: 2006
ISBN: 9789631355673
ISBN 10: 9631355675
80 oldal
Méret: 178 x 164 x 14
Ára: 1950 Ft
Európa konyhája
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az
Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaik
konyhájának jellegzetességeivel.
A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók
össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot
tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ