Megjelenés: 2006-12-07
ISBN: 9789631355673
ISBN 10: 9631355675
80 oldal
Méret: 178 x 164 x 14
Ára: 1950 Ft
|
Európa konyhája
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az
Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaik
konyhájának jellegzetességeivel.
A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók
össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot
tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.
|
|
 |
|
|
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
|
|
|
Fordította: Németh Anikó Annamária
Az ég atlasza kozmikus térképek, történetek, festmények és tárgyak gyűjteménye, amely segít megismernünk az emberiségnek az éggel és a távoli világokkal összefüggő fantáziáit és...
|
|