Frank Júlia - Európa konyhája
Megjelenés: 2006-12-07
ISBN: 9789631355673
ISBN 10: 9631355675
80 oldal
Méret: 178 x 164 x 14
Ára: 1950 Ft
Európa konyhája
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az
Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaik
konyhájának jellegzetességeivel.
A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók
össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot
tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bill Gates szakmai és üzleti sikerei világszerte ismertek: ő az a szoftverfejlesztő, aki húszévesen otthagyta a Harvard Egyetemet, és belefogott a saját vállalkozásába, amely rövid időn belül...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ