Frank Júlia - Frank Júlia konyhája - Szárnyasok
Megjelenés ideje: 2008
ISBN: 9789631356946
72 oldal
Méret: 130 x 15
Ára: 1600 Ft
Frank Júlia konyhája - Szárnyasok
A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól ismert szakíró. Ezúttal elsősorban a nyersanyagok állnak rendezőelvként a középpontban. Az egyes kötetek receptjei egy-egy fő alkotóelemre épülnek, és szó szerint százféleképpen variálnak egy-egy témát. Mire a sorozat összes tagja megjelenik, vagyis két év leforgása alatt, a gasztronómia teljes keresztmetszete kirajzolódik az olvasó, jobban mondva a főző asszony/ember előtt. Közös jellemzője a recepteknek, hogy egyaránt megfelelnek a hagyományos tematikai elvárásoknak és a mai egészséges étkezés követelményeinek. Ugyanakkor olyan kreativitás jellemzi őket, hogy a receptek olvastán még az is fakanalat ragad, aki amúgy nemigen szokott. Frank Júlia konyhája frissességének, modernségének és kreativitásának igyekszik megfelelni a sorozat újszerű, fiatalos designja is, amelynek kialakításánál az is szempont volt, hogy a könyv mindig kéznél lehessen a konyhában, és főzés közben könnyen használható legyen.
(1946-) gasztronómus, újságíró, több mint 60 szakácskönyv szerzője
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeihez kötődő helyszíneket mutatja be három kötetes sorozatunk, melynek most jelenik meg az utolsó része. A harmadik kötet a résztvevők és...
Az új középiskolai tanterv szinte teljes egészében kihagyja a kortás magyar irodalmat, illetve sok olyan alkotót is ,,kihajít", akik korábban biztos alapját képezték az oktatásnak. Ez a szöveggyűjtemény...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ