Frank Júlia - Frank Júlia konyhája - Szárnyasok
Megjelenés: 2008-01-28
ISBN: 9789631356946
72 oldal
Méret: 197 x 130 x 15
Ára: 1600 Ft
Frank Júlia konyhája - Szárnyasok
A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a
Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője
Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól
ismert szakíró. Ezúttal elsősorban a nyersanyagok
állnak rendezőelvként a középpontban. Az egyes
kötetek receptjei egy-egy fő alkotóelemre épülnek, és
szó szerint százféleképpen variálnak egy-egy témát.
Mire a sorozat összes tagja megjelenik, vagyis két év
leforgása alatt, a gasztronómia teljes
keresztmetszete kirajzolódik az olvasó, jobban mondva
a főző asszony/ember előtt. Közös jellemzője a
recepteknek, hogy egyaránt megfelelnek a hagyományos
tematikai elvárásoknak és a mai egészséges étkezés
követelményeinek. Ugyanakkor olyan kreativitás
jellemzi őket, hogy a receptek olvastán még az is
fakanalat ragad, aki amúgy nemigen szokott. Frank
Júlia konyhája frissességének, modernségének és
kreativitásának igyekszik megfelelni a sorozat
újszerű, fiatalos designja is, amelynek
kialakításánál az is szempont volt, hogy a könyv
mindig kéznél lehessen a konyhában, és főzés közben
könnyen használható legyen.
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
,,Kávéház nélkül nincs irodalom" - írta Márai Sándor, és nem túlzott. A kávéház közel kétszáz évig nemcsak második lakhelye volt a magyar művészeknek, hanem az egymást formáló eszmék...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ