Megjelenés: 2005-07-01
ISBN: 9789631352993
ISBN 10: 9631352994
64 oldal
Méret: 140 x 145 x 15
Ára: 2200 Ft
|
Gombócok és palacsinták
A közép-európai konyhának régebben különösen, de még
ma is kedvelt fogásai a különféle gombócok.
Számos, szinte felsorolhatatlan változata létezik:
édes gombóc kelt tésztából, krumplis tésztából a
legkülönfélébb gyümölcsökkel, lekvárokkal töltve.
Sós gombócok köretnek húsok mellé vagy önálló ételként
sonkával, hússal, zöldséggel töltve.
Főtt gombóc, párolt gombóc, sült gombóc ezeknek a
kézzel formált, egyszerű, de mégis felséges ízű
gömbölyűségeknek a receptjeit kínáljuk Önöknek
könyvünk első részében, a másodikban pedig számos
ínycsiklandozó palacsintareceptet találnak.
|
|
 |
|
Testi és lelki egészségünket döntően befolyásolja étkezésünk. A modern városi életmódra jellemző stressz, a felgyorsult tempó átalakította táplálkozási szokásainkat: bármikor és...
|
|
Harcz Balázs Dániel varázslatos fotóihoz Lackfi János fűzött szeretnivalóan derűs verseket. A díjnyertes fotográfus kedvenc témáit örökíti meg: a budapesti épületek, épületelemek- kapualjak,...
|
|