Megjelenés ideje: 2013-11-27
ISBN: 9789631361841
240 oldal
Ára: 5990 Ft
|
Halak és halételek
Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Címszavai: - Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3 zsírsavakról általában - Kalóriatáblázat - Főzőiskola, az ízek és a borok világa - A halfajták bemutatása - Ínycsiklandó receptek borajánlóval - Receptmutató
|
|
|
|
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
|
|
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
|
|