Megjelenés ideje: 2007
ISBN: 9789631335678
99 oldal
Ára: 2500 Ft
Hungarian Provincial Cooking (Hagyományos magyar konyha)
Fank Júlia, számos szakácskönyv sikeres szerzője az egyszerű, tápláló, ugyanakkor különleges ízvilágot képviselő parasztkonyha legjellegzetesebb receptjeit gyűjtötte egybe, hogy segítségükkel változatosabbá tehessük étkezésünket.
(1946-) gasztronómus, újságíró, több mint 60 szakácskönyv szerzője
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeihez kötődő helyszíneket mutatja be három kötetes sorozatunk, melynek most jelenik meg az utolsó része. A harmadik kötet a résztvevők és...
Az új középiskolai tanterv szinte teljes egészében kihagyja a kortás magyar irodalmat, illetve sok olyan alkotót is ,,kihajít", akik korábban biztos alapját képezték az oktatásnak. Ez a szöveggyűjtemény...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ