Alexis Gabriel Ainouz - Így főz egy francia srác
Megjelenés ideje: 2019-08-15
ISBN: 9789631365825
176 oldal
Méret: 225 x 175 x 25
Ára: 5490 Ft
Így főz egy francia srác
Fordította: Kúnos Linda
Alex French Guy Cooking vagyis Alexis Gabriel Ainouz egy igazi YouTube sztár és a főzés megszállottja. Ha eddig azt hitted, a főzés nehéz és unalmas, hallgass Alexre, és irány a konyha!
Első szakácskönyvében megtalálhatod a legjobb receptjeit: az egyszerű omlettet, vagy a tökéletes palacsintát (reggelire, ebédre vagy vacsorára is akár), az igazi, házilag készített pizzát, elképesztően egyszerű rament, a legeslegjobb hamburgert, amit kóstoltál, a francia hagymalevest (mégiscsak egy francia írta ezt a könyvet) vagy a csodálatos csokoládétortáét, amiért barátaid örökké hálásak lesznek neked.
Sok hasznos konyhai trükköt is találsz a könyvben, például megtudhatod, hogyan választhatsz könnyedén megfelelő bort az étel mellé, tanulhatsz hat mikrós trükköt, és a hagymaaprítás módszereit is ellesheted - séf módra, vagy utcai árus módra.
Jamie Oliver előszavával.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ