Frank Júlia - Ínyenckonyha cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak
Megjelenés ideje: 2010-11-15
ISBN: 9789631359589
260 oldal
Ára: 2990 Ft
Ínyenckonyha cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak
Ez a könyv, amelyet most ,,feltálalunk" a cukorbetegeknek és a fogyókúrázóknak, azzal a céllal készült, hogy diétájuknak megfelelő ételek készíthessenek. Nem csupán egészségeseket, hanem finomakat, sőt, még az ínyenceknek is megfelelőket. Hétköznapra valókat éppúgy, mint ünnepieket és vendégvárókat.
Szeretnénk bebizonyítani, hogy ha valaki szeret főzni, az a legkifinomultabb ízlésű ,,gourmet" cukorbeteg számára is képes finom fogásokat készíteni.
Ugyanakkor a receptek azoknak is szólnak, akik egyszerűen csak kalóriaszegény, ám ízletes fogásokat szeretnének enni. Mindenki, aki egészségesen akar táplálkozni, megtalálja diétáskönyvünkben a neki tetsző recepteket.
Frank Júlia
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ