Liz Lark - Jóga
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789631358001
128 oldal
Méret: 148 x 210 x 5
Ára: 1990 Ft
Jóga
Liz Lark egy sor jógagyakorlatot mutat be ebben a könyvben, kezdőtől a haladóig. Egyes gyakorlatok felfrissítenek, mások javítják a tartást, megint mások segítenek ellazulni, de a gyakorlás végére mindenképpen energiával töltődünk fel.
Liz Lark elismert jógatanár, több jógakönyv szerzője. Olyan sztárok is a tanítványai közé tartoznak, mint Peter Gabriel, Ralph Fiennes és Donnan Karan. Világszerte tart órákat, Kenyába, Sri Lankára, Spanyolországba, Franciaországba és Tobagóra is vezet jógatáborokat. Liz Lark célja, hogy javítsa kezdő tanítványai közérzetét a jóga segítségével, hogy megtalálják mozdulataik méltóságát, és hajlékonyabbá váljanak.

A mozdulatsor képek a legújabb digitális technikát alkalmazó, egyedülálló felvételek. Sorozatszerű, széles formátumú fényképekkel egy egész mozdulatsort és nem csak kiemelt részleteket képes megjeleníteni. A képek alatt részletes magyarázatok találhatók, valamint egy idővonal, amelyből meg lehet tudni, hogy mikor kell ki és belélegezni, és hogy mikor szükséges kitartani vagy folytatni egy-egy mozdulatot. A mozdulatsor könyvek a különböző szabadidős mozgásformák létező leghatékonyabb útmutatói.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ