- Mini Guide Budapest
Megjelenés ideje: 2015-09-15
ISBN: 9789631363227
16 oldal
Méret: 231 x 124 x 231
Ára: 1990 Ft
Mini Guide Budapest
Az angol nyelvű kiadvány egy útikalauz-füzet és egy Budapest belvárostérkép együttese.
Az útikalauz területi és tematikai egységek szerint csoportosítva, fényképekkel illusztrálva ismerteti a főváros legszebb, legfontosabb idegenforgalmi látnivalóit.
A vastagabb papírra nyomtatott belváros térkép Budapest turisztikailag fontos belső területét jeleníti meg könnyen kezelhető méretben, részletes, nagy méretarányú térképen (1:11 500).
A közösségi közlekedés hálózata a legfrissebb állapotot ábrázolja, házszámok és egyirányú utcák jelölése is segíti az eligazodást. A főváros piktogramokkal jelzett nevezetességeit, kulturális és egyéb intézményeit, valamint a közterületi neveket (utcákat, tereket, közöket stb.) a hátoldali névmutató segítségével lehet megkeresni a kerületek szerint színezett térképen.
A kiadványt nejlon védőtasakban forgalmazzuk.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ