Megjelenés: 2008-02-18
ISBN: 9789631356717
100 oldal
Méret: 216 x 196 x 12
Ára: 2800 Ft
|
Nem kell mindig libamáj
A nagy tapasztalatú gasztronómiai szakíró, a kitűnő
gyakorló szakács és háziasszony évtizedeken át
gyűjtött konyhai tapasztalatainak gyűjteménye, amely
számtalan olyan konyhai és háztartásvezetési
tudnivalót, tanácsot, fortélyt tartalmaz a főzés
folyamatával, az alapanyagokkal, edényekkel,
eszközökkel kapcsolatban, melyeket a hagyományos
szakácskönyvekben nem találhatunk meg. Frank Júlia új
könyve ahhoz nyújt segítséget, hogyan lehet kevés
pénzből változatos, jóízű, egészséges ételeket főzni,
jóllakatni a családot - bebizonyítani, hogy nem kell
mindig libamáj...
Kezdő és haladó konyhaművészeknek egyaránt ajánlott
kézikönyv és olvasmány.
|
|
 |
|
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
|
|
Fordította: Jankó Szép Yvette
Utazás a putyini hibrid hadviselés legmélyebb bugyraiba
Oroszország a harmadik világháború kirobbantásával fenyegeti a Nyugatot, és a konfliktus rejtetten már évek óta zajlik. A Kreml régóta...
|
|