Megjelenés ideje: 2007
ISBN: 9789631356717
100 oldal
Méret: 216 x 196 x 12
Ára: 2800 Ft
|
Nem kell mindig libamáj
A nagy tapasztalatú gasztronómiai szakíró, a kitűnő gyakorló szakács és háziasszony évtizedeken át gyűjtött konyhai tapasztalatainak gyűjteménye, amely számtalan olyan konyhai és háztartásvezetési tudnivalót, tanácsot, fortélyt tartalmaz a főzés folyamatával, az alapanyagokkal, edényekkel, eszközökkel kapcsolatban, melyeket a hagyományos szakácskönyvekben nem találhatunk meg. Frank Júlia új könyve ahhoz nyújt segítséget, hogyan lehet kevés pénzből változatos, jóízű, egészséges ételeket főzni, jóllakatni a családot - bebizonyítani, hogy nem kell mindig libamáj... Kezdő és haladó konyhaművészeknek egyaránt ajánlott kézikönyv és olvasmány.
|
|
|
|
(1946-) gasztronómus, újságíró, több mint 60 szakácskönyv szerzője
|
|
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
|
|
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
|
|