Megjelenés: 2008-11-11
ISBN: 9789631357745
64 oldal
Méret: 197 x 130 x 10
Ára: 1600 Ft
Svédasztal magyarosan
Eredetileg svéd szokás, hogy a vendégeknek szánt
összes ételt-italt egyszerre kiteszik az asztalra,
ahonnan ki-ki kedve és gusztusa szerint válogat.
Svédasztalos büféről akkor beszélünk, ha a
büféasztalon többféle hideg és meleg étel, desszert
és ital található. Sok-sok előnye mellett az egyik,
hogy ki-ki olyan ételt szed a tányérjára, amilyet
szeret. A másik előnye, hogy a háziasszony az
ételeket előre elkészítheti, és egész este együtt
lehet a vendégekkel.
Ez a fajta vendéglátás a családi és a baráti
vendégségekben Magyarországon is tért hódított,
ugyanis még a legkisebb lakásban is megoldható,
mindössze egy nagy asztal szükséges hozzá.
Frank Júlia új sorozatának hatodik kötetében
svédasztalra való hideg és meleg ételekből,
desszertekből és italokból terít elénk bőséges és
ínycsiklandó választékot, miután megismertetett a
vendégvárás megszívlelendő tízparancsolatával.
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bill Gates szakmai és üzleti sikerei világszerte ismertek: ő az a szoftverfejlesztő, aki húszévesen otthagyta a Harvard Egyetemet, és belefogott a saját vállalkozásába, amely rövid időn belül...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ