Megjelenés ideje: 2008
ISBN: 9789631357745
64 oldal
Méret: 130 x 10
Ára: 1600 Ft
Svédasztal magyarosan
Eredetileg svéd szokás, hogy a vendégeknek szánt összes ételt-italt egyszerre kiteszik az asztalra, ahonnan ki-ki kedve és gusztusa szerint válogat. Svédasztalos büféről akkor beszélünk, ha a büféasztalon többféle hideg és meleg étel, desszert és ital található. Sok-sok előnye mellett az egyik, hogy ki-ki olyan ételt szed a tányérjára, amilyet szeret. A másik előnye, hogy a háziasszony az ételeket előre elkészítheti, és egész este együtt lehet a vendégekkel. Ez a fajta vendéglátás a családi és a baráti vendégségekben Magyarországon is tért hódított, ugyanis még a legkisebb lakásban is megoldható, mindössze egy nagy asztal szükséges hozzá. Frank Júlia új sorozatának hatodik kötetében svédasztalra való hideg és meleg ételekből, desszertekből és italokból terít elénk bőséges és ínycsiklandó választékot, miután megismertetett a vendégvárás megszívlelendő tízparancsolatával.
(1946-) gasztronómus, újságíró, több mint 60 szakácskönyv szerzője
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeihez kötődő helyszíneket mutatja be három kötetes sorozatunk, melynek most jelenik meg az utolsó része. A harmadik kötet a résztvevők és...
Az új középiskolai tanterv szinte teljes egészében kihagyja a kortás magyar irodalmat, illetve sok olyan alkotót is ,,kihajít", akik korábban biztos alapját képezték az oktatásnak. Ez a szöveggyűjtemény...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ