Megjelenés ideje: 2008
ISBN: 9789631357745
64 oldal
Méret: 197 x 130 x 10
Ára: 1600 Ft
Svédasztal magyarosan
Eredetileg svéd szokás, hogy a vendégeknek szánt
összes ételt-italt egyszerre kiteszik az asztalra,
ahonnan ki-ki kedve és gusztusa szerint válogat.
Svédasztalos büféről akkor beszélünk, ha a
büféasztalon többféle hideg és meleg étel, desszert
és ital található. Sok-sok előnye mellett az egyik,
hogy ki-ki olyan ételt szed a tányérjára, amilyet
szeret. A másik előnye, hogy a háziasszony az
ételeket előre elkészítheti, és egész este együtt
lehet a vendégekkel.
Ez a fajta vendéglátás a családi és a baráti
vendégségekben Magyarországon is tért hódított,
ugyanis még a legkisebb lakásban is megoldható,
mindössze egy nagy asztal szükséges hozzá.
Frank Júlia új sorozatának hatodik kötetében
svédasztalra való hideg és meleg ételekből,
desszertekből és italokból terít elénk bőséges és
ínycsiklandó választékot, miután megismertetett a
vendégvárás megszívlelendő tízparancsolatával.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ