Candace Rose Rardon - Teaivók zsebkönyve
Megjelenés ideje: 2021-03-22
ISBN: 9789631367270
172 oldal
Méret: 146 x 90 x 20
Ára: 2990 Ft
Teaivók zsebkönyve
Fordította: Németh Anikó
Kuckózz be otthon egy csésze teával, és vedd kezedbe ezt a hasznos kis könyvet!

A teák nem csak színes dobozok az élelmiszerbolt polcain: érdemes többet tudni róluk, és lehetőleg megkóstolni minél több félét. Ez a zsebkönyv méretű kalauz sok érdekességet, útmutatást, ötletet és alapvető ismeretet kínál a tea kedvelőinek. A rutinosak és a kezdők számára egyaránt jól jöhetnek az efféle hasznos tudnivalók:
o Filteres vagy szálas teát válasszunk?
o Milyen a teacserje felépítése?
o Melyek a teacsaládok és a leggyakoribb változatok?
o Milyen teáskannák vannak, és hogy kell őket használni?
o Melyek a teához kötődő hagyományok a világ minden tájáról?
A kötet illusztrált útmutató, amely megismertet a teázás művészetével, ötleteket ad a teakóstoláshoz, a teazsúrok rendezéséhez - csupa hasznos és érdekes infóval van tele!

CANDACE ROSE RARDON útirajzíró, illusztrátor és lelkes teafogyasztó. Az elmúlt évtizedet utazással töltötte, több mint 50 országban járt, és mindenhol megismerkedett a teázás hagyományaival.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ