Frank Júlia - Tészták sütve, főzve
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789631358162
64 oldal
Méret: 130 x 20
Ára: 1600 Ft
Tészták sütve, főzve
Habár az élelmiszerárak az egekbe szöktek, a tészta még abban az esetben is olcsó nyers-anyagnak számít, ha valamilyen egyéb élelmiszerrel, fűszerrel, zöldséggel, tejtermékkel, húsfélével vegyítjük, raguval keverjük, mártással öntözzük. Receptkönyvünk gondoskodik róla, hogy a háziasszony minél változatosabb tésztaételeket készíthessen. A főételként tálalható sós főtt és sült tészták mellett szerepelnek benne sós palacsinták, változatos gombócok, galuskák, nudlik, a sós tésztákhoz való mindenféle mártás, valamint leves után vagy desszertként adható édes palacsinták, tészták és gombócok. Frank Júlia sorozatának legújabb kötetében 100 ínycsiklandó tésztaétel receptjét olvashatjuk.
(1946-) gasztronómus, újságíró, több mint 60 szakácskönyv szerzője
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeihez kötődő helyszíneket mutatja be három kötetes sorozatunk, melynek most jelenik meg az utolsó része. A harmadik kötet a résztvevők és...
Az új középiskolai tanterv szinte teljes egészében kihagyja a kortás magyar irodalmat, illetve sok olyan alkotót is ,,kihajít", akik korábban biztos alapját képezték az oktatásnak. Ez a szöveggyűjtemény...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ