Juliette  Lalbaltry - Torták gyerekeknek
Megjelenés ideje: 2019-08-15
ISBN: 9789631365771
96 oldal
Méret: 264 x 200 x 15
Ára: 3500 Ft
Torták gyerekeknek
Fordította: Horányi Krisztina
Nem, nem kötelező 4 órás munkával emeletes születésnapi tortát készíteni a legkisebb gyereknek. Aki nem teszi, nem rossz szülő. Ő is csak ember (és lehet kicsit lusta is). És: még az egyszerű joghurttortából is csodákat lehet alkotni!
Szivárványlepke, gyümölcspikkelyes aranyhal, csokoládés kalózhajó... Eláruljuk, hogyan lehet gond nélkül csodás tortákat készíteni. Bizton állíthatjuk, hogy a gyerekek nem hisznek majd a szemüknek és nem tudnak betelni vele!
A torták dekorációjához szükséges hozzávalók szinte kivétel nélkül beszerezhetők magyarországi drogériákban vagy élelmi?szer-áruházakban, de helyettesíthetők is online szupermarketekben vagy az élelmiszer-áruházláncok webshopjaiban kapható hasonló termékekkel.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ