- VELENCE - Marco Polo - ÚJ TARTALOMMAL!
Megjelenés ideje: 2017-01-10
ISBN: 9789631364118
140 oldal
Méret: 0 x 106 x 190
Ára: 3490 Ft
VELENCE - Marco Polo - ÚJ TARTALOMMAL!
Fordította: Blaschtik Éva
Naprakész információk, bárhová utazunk: friss címekkel, telefonszámokkal, email-címekkel és nyitva tartással! Egy tökéletes nap: kihagyhatatlan élmények 24 órába sűrítve. Best of: olcsó, tipikus, esős és lazítós programok. Érdekesség: a legújabb helyi trendek. Címszavak az adott hely megismeréséhez.
Főfejezetek: látnivalók, étkezés, vásárlás, este és szállás - mindegyik témához kiemelt Marco Polo ajánlatok, biztos tippek és spórolós ötletek.
A kötet végén tematikus fejezetek: sport és aktív pihenés; utazás gyerekekkel; ünnepek és események; linkek, blogok, appok és egyebek; praktikus tanácsok az áramtól a vámig. Két nyelvű szószedet, részletes úti térkép és mutató zárja az egyes köteteket.
Újdonság: élménytúrák szemléltető térképpel, részletes útitervvel, időbeosztással és költségvetéssel.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ