- - BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HAJTOGATOTT VÁROSTÉRKÉP    1:21 500
Megjelenés ideje: 2014-08-19
ISBN: 9789631362411
- oldal
Ára: 2990 Ft
BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE HAJTOGATOTT VÁROSTÉRKÉP 1:21 500
A kiadvány két hajtogatott térképből és névmutatófüzetből áll.
A teljes Budapestet és környezetét ábrázoló nagy térkép kétoldalas. A terület kettébontása lehetővé teszi, hogy kinagyítva, az atlaszokéhoz hasonló nagy méretarányban (1:21 500) jelenjen meg, jól olvasható nevekkel, jelekkel. Az előoldalon a főváros lényegi része látható, Budaörstől a 3-as metró Kőbánya-Kispest végállomásáig. A hátoldal - nagy átfedéssel - Budapest középső és keleti részét ábrázolja, a Városligettől (vagy Keleti pályaudvartól) az M0-ás autóút keleti szakaszáig.
A vastagabb papírra nyomtatott belváros térkép Budapest turisztikailag fontos belső területét jeleníti meg könnyen kezelhető méretben, még nagyobb méretarányban (1:11 500).
A közösségi közlekedés hálózata mindkét térképen a 4-es metró átadása utáni, legfrissebb állapotot ábrázolja. Házszámok és egyirányú utcák jelölése segíti az eligazodást.
A főváros piktogramokkal jelzett nevezetességeit, kulturális, oktatási, egészségügyi, sport- és egyéb intézményeit, valamint a közterületi neveket (utcákat, tereket, közöket stb.) külön névmutatófüzet segítségével lehet megkeresni a kerületek szerint színezett két térképen.

Praktikus, kétzsebes műanyagtasakban kapható.

Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ