Dale Pinnock - A táplálkozás bibliája
Megjelenés ideje: 2021-06-10
ISBN: 9789631367461
256 oldal
Méret: 235 x 165 x 18
Ára: 4490 Ft
E-könyvben is
A táplálkozás bibliája
Fordította: Silberer Vera
Jól érthető, felhasználóbarát és megbízható táplálkozási útmutató A táplálkozás bibliája-bizton állíthatjuk, hogy minden háztartás nélkülözhetetlen kézikönyve lesz, mert mindannyiunkat érdeklő kérdéseket tárgyal:

o Hétköznapi betegségek A-tól Z-ig: mitől alakulnak ki, hogyan előzhetjük meg és kezelhetjük őket táplálkozással?
o Gyógyító élelmiszerek A-tól Z-ig: milyen közönséges, hétköznapi élelmiszerek tesznek jót és miért?
o Életkornak megfelelő táplálkozás: hogyan változnak életünk során a táplálkozási szükségleteink?
o Gyakori étrend-kiegészítők: mikor és hogyan szedjük őket?


A szakácsdoktor Dale Pinnock praktikus, mérvadó tanácsait követve mindenki gyógyírt találhat a család hétköznapi betegségeire, ritkábban jár majd orvoshoz, kevesebbet költ drága gyógyszerekre és olyan tanácsadó könyvekre, amelyek csak összezavarják.

A szerző a tudatos táplálkozás jól ismert szószólója Nagy-Britanniában. Dietetikai és fitoterápiás tanulmányain túl táplálkozás-élettani mesterfokozatot szerzett - így igazán tudja, mi és miért jó a szervezetünknek. Szakácsként pedig azt is tudja: megfizethető, könnyen beszerezhető élelmiszereket kell javasolnia, hogy mindenki élvezhesse a tápanyagok kedvező hatásait. Rendszeresen együttműködik a háziorvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel, hogy minél többen megtanuljuk: a helyes étrenddel sokat tehetünk az egészségünkért. Számos népszerű táplálkozási könyv szerzője.

A Corvina Kiadónál eddig megjelent művei:
Dale Pinnock: Gyógyító konyha
Dale Pinnock: Gyógyító konyha II.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ