Claude de La Chapelle - Különleges motorok
Megjelenés ideje: 2021-10-18
ISBN: 9789631367546
240 oldal
Méret: 249 x 330 x 30
Ára: 14990 Ft
Különleges motorok
Fordította: Fáber András - Fáber Ágoston
BMW vagy Harley-Davidson? Kawasaki vagy Ducati?
Elegáns vonalvezetés vagy merész újítás? Klasszikus formatervezés vagy az űrtechnika diadala?
Kiszámíthatóság vagy nyers erő? Szépség vagy gyorsaság?
Könyvünk a meglepő kulisszatitkok, a gyártók versengése, és a szinte a semmiből előbukkanó, forradalmi ötletek bemutatásával segíthet a kérdések megválaszolásában.
A francia Claude de La Chapelle, aki több motoros lap elismert szerzője és szerkesztője, a könyv készítése során azt tartotta szem előtt, hogy a káprázatos képek mellett izgalmas, mégis szakszerű szövegek mutassák be a motorgyártás történetének utolsó 100 évét az egykori ikonikus típusoktól kezdve egészen a mai csúcsmodellekig. És ahogy haladunk előre ebben a csodás kötetben, kirajzolódik előttünk a tervezők és az alkotók megvalósuló álomvilága, és egyre jobban érzékeljük az ötvennél is több motor semmi mással össze nem téveszthető, egyedi karakterét.
Elsősorban a motorsport és a motorozás szerelmeseinek ajánljuk ezt a könyvet, de az is tátott szájjal fogja olvasni, akit eddig nem nagyon érintett meg a két keréken száguldás varázsa.
Mert motorozni muszáj!
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ