Yamuna Zake - Az egészséges láb
Megjelenés ideje: 2021-08-23
ISBN: 9789631367676
184 oldal
Ára: 3490 Ft
Az egészséges láb
Fordította: Szepes András
Hogyan tartsd egészségesen a lábad?
Kenőcsök, talpbetétek, orvosok és műtéti beavatkozások nélkül?
A ,,Foot Fix" program megmutatja!


Gyerekkorunktól kezdve cipőt hordunk, ami miatt a lábfejünk és a talpunk egyes részeit alig vagy egyáltalán nem használjuk. Ne csodálkozzunk tehát, ha idővel már nem olyan kényelmes a járás, ha fáj a térdünk vagy a hátunk, és még a rendszeres sportolás sem segít.

A megoldás ugyanis az, hogy megszabaduljunk a rossz járási szokásainktól, hogy a lábfejünk és a talpunk teljes egészét használjuk, éppen úgy, ahogyan a természet megalkotta.

A ,,Foot Fix" program 4 hete során - napi 15 perces foglalkozásokkal - kialakul a helyes állás és járás rutinja, amitől a testtartásod is sokkal egészségesebb, így a közérzeted is jobb lesz, vagyis pozitívan változik az életminőséged.


Yamuna Zake legfőbb küldetése, hogy egyszerű és hatékony eszközöket adjon minden generáció tagjainak kezébe annak érdekében, hogy a testük folyamatos karbantartásával egészségesebb, boldogabb életet élhessenek.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ