Camille Cellier - Őszintén az anorexiáról
Megjelenés ideje: 2022-09-26
ISBN: 9789631368499
248 oldal
Ára: 3990 Ft
E-könyvben is
Őszintén az anorexiáról
Fordította: Kiss Kornélia
Egyetlen anorexiás sincs arra ítélve, hogy élete végéig evészavaros maradjon. Ezt a könyvet is egy anorexiából gyógyult nő írta, aki bebizonyítja: igenis meg lehet gyógyulni, és létezik betegség nélküli élet. Ne higgyünk az anorexia ,,sorsszerűségében"! A betegek igenis képesek talpra állni, mégpedig személyiségi jogaikat is tiszteletben tartó terápiák keretein belül.
Vajon miért gondolják sokan, hogy az anorexiából való gyógyulás illúzió csupán? Miért nehéz, bizonytalan kimenetelű és gyakran agresszív a terápiák jó része? Hogyan beszéljünk előítéletek nélkül az anorexiáról, hogyan segítsünk a betegségben szenvedőknek?
Camille Cellier ezekről a fontos kérdésekről beszél új könyvében. Gyakorlati tapasztalata arra ösztönöz, hogy más nézőpontokat is vegyünk figyelembe a sok ember életét komoly változások elé állító evészavarokkal kapcsolatban.
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ