ÍZLETES KÖNYVBEMUTATÓ
Frank Júlia: "A Rosenstein"
Barátok és a sajtó körében mutattuk be Frank Júlia: "A Rosenstein" című új szakácskönyvét, melyben a Rosenstein Vendéglő legjobb receptjeit gyűjtötte egybe Frank Júlia. A könyvről Orsós László Jakab beszélt. A vendégeket Rosenstein Tibor, a vendéglő tulajdonosa finom falatokkal látta vendégül.
JOGGAL VAGYUNK BÜSZKÉK NAGYSZERŰ TUDÓSAINKRA Gyűjteményes kötetünk második része 52 zseniális találmányt mutat be. Az egész világon ismerik Kempelen Farkas, Puskás Tivadar, Gábor Dénes,...
Fordította: Fejérvári Boldizsár
Mi lehet a közös nevező egy zöldfülű CIA-ügynökben, egyrégimotoros NASA-pszichológusban, a Netflix kommunikációs igazgatójában és az Agymenők íróiban? Charles Duhiggnál összekapcsolódnak:...
Bátraké a szerencse, szoktuk mondani, de vajon kire mondjuk, hogy bátor? Arra, aki nem fél semmitől, vagy arra, aki fél, de szembenéz a félelemmel, és legyőzi? És mi mindentől félhetünk?...
Fordította: Németh Anikó Annamária
A klasszikus autómodellek történelmet írtak, az utókor szemében pedig megtestesítik születésük idejét. Történetük álmodozásra késztette a kortárs nemzedékeket, de az utánuk következőket...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ