ÍZLETES KÖNYVBEMUTATÓ
Frank Júlia: "A Rosenstein"
Barátok és a sajtó körében mutattuk be Frank Júlia: "A Rosenstein" című új szakácskönyvét, melyben a Rosenstein Vendéglő legjobb receptjeit gyűjtötte egybe Frank Júlia. A könyvről Orsós László Jakab beszélt. A vendégeket Rosenstein Tibor, a vendéglő tulajdonosa finom falatokkal látta vendégül.
Bolgár Dániel történész amellett érvel nagy anyagot feldolgozva, egyszerű szavakkal és merész humorral, hogy mindenki azt kapta, amit nem érdemelt. A teljesítmények elbírálását ugyanis...
Fordította: Balázs István
A szerelem, a divat, a gasztronómia, a művészet és persze a fények városa! Párizst mindig is szuperlatívuszokkal illették - teljes joggal. Elegendő a Champs-Élysées-n végigkószálni, vagy...
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ