ÍZLETES KÖNYVBEMUTATÓ
Frank Júlia: "A Rosenstein"
Barátok és a sajtó körében mutattuk be Frank Júlia: "A Rosenstein" című új szakácskönyvét, melyben a Rosenstein Vendéglő legjobb receptjeit gyűjtötte egybe Frank Júlia. A könyvről Orsós László Jakab beszélt. A vendégeket Rosenstein Tibor, a vendéglő tulajdonosa finom falatokkal látta vendégül.
Ceterum censeo. Az én generációmban, hát még a régebbieknél, gyakran használt fordulat volt ez a latin mondatkezdet. Magyarul: egyébként javaslom (vagy az a véleményem).
A mondást az...
Fordította: Sipos Dániel
Tudta, hogy az egyiptomiaknak köszönhető az első mesterségesen előállított szín? És azt, hogy a legnemesebb bíbor egy ragadozó tengeri csigából származik? A történelem során a művészfestékek...
Ceterum censeo. Az én generációmban, hát még a régebbieknél, gyakran használt fordulat volt ez a latin mondatkezdet. Magyarul: egyébként javaslom (vagy az a véleményem).
A mondást az...
Fordította: Sipos Dániel
Tudta, hogy az egyiptomiaknak köszönhető az első mesterségesen előállított szín? És azt, hogy a legnemesebb bíbor egy ragadozó tengeri csigából származik? A történelem során a művészfestékek...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ