Hódítanak a spanyol falatkák - spanyol portál
(kiadvány: Amíg lehet)
Carlos Herrera -spanyol gourmet- legújabb kiadványában 140 eredeti spanyol tapas receptjét árulja el nekünk, melyeket mi is könnyedén elkészíthetünk otthon. A gazdagon illusztrált receptgyűjteményben a mininyársaktól (pinchos) kezdve a tésztakosárkákon át a tortillákig és gazpachókig bezárólag finomabbnál finomabb ínyencségek elkészítéséhez találunk útmutatót. A tengeri herkentyűk szerelmeseinek ajánljuk például a Kékkagylót tengerész módra vagy a garnélarákos pincho-t baconszalonávval illetve a tintahalas szendvicset. Akik a kiadósabb tapas-okat részesítik előnyben, kezdhetik a menüt egy sonkás omlettel, melyet Carlos Herrera babbal és zsenge fokhagymával bolondít meg. Egyik finomabb, mint a másik! Gazdagítsd Te is gasztro-könyvtárad a spanyol finomságok kalaúzával, mely jól fog jönni akkor is, ha nem vagy nagy konyhatündér! További info a Corvina Kiadó oldalán található. 2008-01-28 15:40:00
|
|