Hódítanak a spanyol falatkák - spanyol portál
(kiadvány: Amíg lehet)
 

Carlos Herrera -spanyol gourmet- legújabb kiadványában 140 eredeti spanyol tapas receptjét árulja el nekünk, melyeket mi is könnyedén elkészíthetünk otthon.

A gazdagon illusztrált receptgyűjteményben a mininyársaktól (pinchos) kezdve a tésztakosárkákon át a tortillákig és gazpachókig bezárólag finomabbnál finomabb ínyencségek elkészítéséhez találunk útmutatót. A tengeri herkentyűk szerelmeseinek ajánljuk például a Kékkagylót tengerész módra vagy a garnélarákos pincho-t baconszalonávval illetve a tintahalas szendvicset. Akik a kiadósabb tapas-okat részesítik előnyben, kezdhetik a menüt egy sonkás omlettel, melyet Carlos Herrera babbal és zsenge fokhagymával bolondít meg.

Egyik finomabb, mint a másik!

Gazdagítsd Te is gasztro-könyvtárad a spanyol finomságok kalaúzával, mely jól fog jönni akkor is, ha nem vagy nagy konyhatündér!

További info a Corvina Kiadó oldalán található.

2008-01-28 15:40:00
Fordította: Papolczy Péter
McIntyre páratlan betekintést nyújt a farkasok viselkedésébe és Yellowstone híres farkas-újratelepítési projektjébe. A szürke farkas visszatérése a Yellowstone Nemzeti Parkba ugyanis minden...
,,Nem szokványos színész-könyv ez: inkább egy ember portréja. Egy olyan emberé, aki megjárta a halált, visszajött onnan, de sok mindent elveszített. Nem tud többé sportolni, főzni, monológokat...
Fordította: Papolczy Péter
McIntyre páratlan betekintést nyújt a farkasok viselkedésébe és Yellowstone híres farkas-újratelepítési projektjébe. A szürke farkas visszatérése a Yellowstone Nemzeti Parkba ugyanis minden...
,,Kávéház nélkül nincs irodalom" - írta Márai Sándor, és nem túlzott. A kávéház közel kétszáz évig nemcsak második lakhelye volt a magyar művészeknek, hanem az egymást formáló eszmék...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ