Magyar mese a csúcsgasztronómiáról
(kiadvány: Nagy séfkönyv)

"Egyik legnagyobb ereje ennek a munkának, hogy több irányzatot fog össze, majd egymás mellé teszi és összefonja őket, mint valami bokáig érő népmesei hajfonatot. Igen, biztos lesz, akinek ez a sok recept csak mese, de lássuk be, még ha nem is okvetlen hiszünk benne, felnőttként is szükségünk van ilyenre, bűvös, csillogó, elkápráztató konyhai mesére" Zirig Árpád írása a Nagy konyhaszótárról a kötve-fűzve oldalán

 

2015-01-05 13:32:32
Bolgár Dániel történész amellett érvel nagy anyagot feldolgozva, egyszerű szavakkal és merész humorral, hogy mindenki azt kapta, amit nem érdemelt. A teljesítmények elbírálását ugyanis...
Fordította: Balázs István
A szerelem, a divat, a gasztronómia, a művészet és persze a fények városa! Párizst mindig is szuperlatívuszokkal illették - teljes joggal. Elegendő a Champs-Élysées-n végigkószálni, vagy...
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ