MTI hír
Halász Zoltán gasztrotörténeti leírásait tartalmazó könyve Utazás kulinária címmel jelent meg, amely mintegy 100 kis fejezetből áll. Segítségükkel az olvasó "végigeheti" az év ünnepének étkeit és betekintést nyerhet különböző országok konyháiba. Az érdekes leírások mellől a receptek sem maradtak el.
2007-11-23 08:48:58
|
|
|
Bolgár Dániel történész amellett érvel nagy anyagot feldolgozva, egyszerű szavakkal és merész humorral, hogy mindenki azt kapta, amit nem érdemelt. A teljesítmények elbírálását ugyanis...
|
|
Fordította: Balázs István
A szerelem, a divat, a gasztronómia, a művészet és persze a fények városa! Párizst mindig is szuperlatívuszokkal illették - teljes joggal. Elegendő a Champs-Élysées-n végigkószálni, vagy...
|
|
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással, és nem is előregyártott feleletsémákkal kívánja segíteni, hanem a nyilvánosságra hozott témakörök teljes...
|
|
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi...
|
|