Jewish Cuisine in Hungary
András Koerner’s Jewish Cuisine in Hungary paints a vivid portrait of prewar Jewish Hungary through its food, its bakers, its homemakers, and more. The focus on Jewish households and local businesses shifts the scholarly gaze from typical historical subjects to the realm of working people and women — fertile ground for meaningful inquiry. The book quotes extensively from memoirs, cookbooks, and periodicals of the time with each rich passage reveling in the minutiae of daily life. https://bit.ly/2Rw8CQx//
2020-04-11 11:25:30
|
 |
|
Fordította: Vörös Fábián
A felújított Marco Polo sorozat első magyarul megjelenő kötete már új borítódizájnjával is feltűnik. De egyéb újításokat is tartogat az olvasóknak: a borító belsejében, elöl a ,,Legjobb...
|
|
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
|
|
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bill Gates szakmai és üzleti sikerei világszerte ismertek: ő az a szoftverfejlesztő, aki húszévesen otthagyta a Harvard Egyetemet, és belefogott a saját vállalkozásába, amely rövid időn belül...
|
|
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
|
|