Flavor of prewar Hungarian Jewish life captured in book of recipes and folklore

A unique contribution to Jewish culinary and cultural history has been recognized with a first-of-its-kind literary award.

The 2019 Jewish Book Award in the inaugural category of food writing and cookbooks has been given to “Jewish Cuisine in Hungary: A Cultural History with 83 Authentic Recipes,” by Andras Koerner. As Koerner told The Times of Israel in a phone conversation, the book “offers a cultural history of the diversity of Hungarian Jewish cuisine before 1945.” Click on: https://bit.ly/3fguAS2//

 

2020-04-25 16:08:49
Fordította: Papolczy Péter
McIntyre páratlan betekintést nyújt a farkasok viselkedésébe és Yellowstone híres farkas-újratelepítési projektjébe. A szürke farkas visszatérése a Yellowstone Nemzeti Parkba ugyanis minden...
,,Nem szokványos színész-könyv ez: inkább egy ember portréja. Egy olyan emberé, aki megjárta a halált, visszajött onnan, de sok mindent elveszített. Nem tud többé sportolni, főzni, monológokat...
Fordította: Papolczy Péter
McIntyre páratlan betekintést nyújt a farkasok viselkedésébe és Yellowstone híres farkas-újratelepítési projektjébe. A szürke farkas visszatérése a Yellowstone Nemzeti Parkba ugyanis minden...
,,Kávéház nélkül nincs irodalom" - írta Márai Sándor, és nem túlzott. A kávéház közel kétszáz évig nemcsak második lakhelye volt a magyar művészeknek, hanem az egymást formáló eszmék...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ