Magyar szakácskönyvek a világ legjobbjai között
Ugyan a Gourmand Awards-on a szűkített listáig eljutott, de végül minősítést nem szerzett Körner András Jewish Cuisine in Hungary című kultúrtörténeti gyűjteménye, besöpörte viszont a nagyon rangos amerikai National Jewish Book Award-on a Food Writing and Cookbooks kategória díját. A New Yorkban élő szerző a saját gyűjtésű 1945 előtti receptek mellett bemutatja a magyarországi zsidó konyha történetét, gazdag kulináris örökségét. Gonda Mariann ismertetőjét itt olvashatja el: https://bit.ly/2Zgd7U9//
2020-05-19 21:08:05
|
 |
|
|
Erdély Miklós életében csupán egyetlen vékony kötet jelent meg Kollapszus orv. címmel 1974-ben, a párizsi Magyar Műhely gondozásában, illetve később kiadtak egy második kötetet is, majd...
|
|
|
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
|
|
|
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
|
|
|
Fordította: Németh Anikó Annamária
Az ég atlasza kozmikus térképek, történetek, festmények és tárgyak gyűjteménye, amely segít megismernünk az emberiségnek az éggel és a távoli világokkal összefüggő fantáziáit és...
|
|