Magyar szakácskönyvek a világ legjobbjai között

Ugyan a Gourmand Awards-on a szűkített listáig eljutott, de végül minősítést nem szerzett Körner András Jewish Cuisine in Hungary című kultúrtörténeti gyűjteménye, besöpörte viszont a nagyon rangos amerikai National Jewish Book Award-on a Food Writing and Cookbooks kategória díját. A New Yorkban élő szerző a saját gyűjtésű 1945 előtti receptek mellett bemutatja a magyarországi zsidó konyha történetét, gazdag kulináris örökségét.

Gonda Mariann ismertetőjét itt olvashatja el: https://bit.ly/2Zgd7U9//

 

2020-05-19 21:08:05
Fordította: Vörös Fábián
A felújított Marco Polo sorozat első magyarul megjelenő kötete már új borítódizájnjával is feltűnik. De egyéb újításokat is tartogat az olvasóknak: a borító belsejében, elöl a ,,Legjobb...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bill Gates szakmai és üzleti sikerei világszerte ismertek: ő az a szoftverfejlesztő, aki húszévesen otthagyta a Harvard Egyetemet, és belefogott a saját vállalkozásába, amely rövid időn belül...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ