Gasztroönéletrajz, kulináris világutazás
(kiadvány: Az életem ízei)

Ebben a cikkben Frank Júlia történetét hoztam, életét szülei korai elvesztése beárnyékolta, majd rögös, de mégis izgalmas fordulatokkal teli úton eljutott a gasztronómiáig meghódítva a magyar piacot, így lehetősége nyílt bejárni a világot útjairól az élményei mellett mindig egy-egy isteni recepttel tért haza, amik közül megosztom a chilis rák receptjét.

Bacsinszki Petra írását itt olvashatja el:  https://bit.ly/2NKwHRr//

 

 

2020-06-30 17:00:05
Erdély Miklós életében csupán egyetlen vékony kötet jelent meg Kollapszus orv. címmel 1974-ben, a párizsi Magyar Műhely gondozásában, illetve később kiadtak egy második kötetet is, majd...
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
Fordította: Németh Anikó Annamária
Az ég atlasza kozmikus térképek, történetek, festmények és tárgyak gyűjteménye, amely segít megismernünk az emberiségnek az éggel és a távoli világokkal összefüggő fantáziáit és...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ