Gasztroönéletrajz, kulináris világutazás
(kiadvány: Az életem ízei)

Ebben a cikkben Frank Júlia történetét hoztam, életét szülei korai elvesztése beárnyékolta, majd rögös, de mégis izgalmas fordulatokkal teli úton eljutott a gasztronómiáig meghódítva a magyar piacot, így lehetősége nyílt bejárni a világot útjairól az élményei mellett mindig egy-egy isteni recepttel tért haza, amik közül megosztom a chilis rák receptjét.

Bacsinszki Petra írását itt olvashatja el:  https://bit.ly/2NKwHRr//

 

 

2020-06-30 17:00:05
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
Szacsvay László nemcsak fantasztikus színész, mesélőnek is megejtően rokonszenves. Szépítgetés nélkül kíséri végig az olvasót az életén: a gyerekkori emlékein, a főiskolai, majd a Nemzetiben...
Testi és lelki egészségünket döntően befolyásolja étkezésünk. A modern városi életmódra jellemző stressz, a felgyorsult tempó átalakította táplálkozási szokásainkat: bármikor és...
Harcz Balázs Dániel varázslatos fotóihoz Lackfi János fűzött szeretnivalóan derűs verseket. A díjnyertes fotográfus kedvenc témáit örökíti meg: a budapesti épületek, épületelemek- kapualjak,...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ