Gasztroönéletrajz, kulináris világutazás
(kiadvány: Az életem ízei)

Ebben a cikkben Frank Júlia történetét hoztam, életét szülei korai elvesztése beárnyékolta, majd rögös, de mégis izgalmas fordulatokkal teli úton eljutott a gasztronómiáig meghódítva a magyar piacot, így lehetősége nyílt bejárni a világot útjairól az élményei mellett mindig egy-egy isteni recepttel tért haza, amik közül megosztom a chilis rák receptjét.

Bacsinszki Petra írását itt olvashatja el:  https://bit.ly/2NKwHRr//

 

 

2020-06-30 17:00:05
Fordította: Harrach Ágnes
,,Mivel azt szeretném, hogy előbb-utóbb kommunikációs szuperhős legyen belőled, végigvesszük azokat a helyzeteket, amelyekben nincs szabad választási lehetőséged; vagy alkalmazod a kapcsolati...
Fordította: Varró Attila
Öntörvényű kívülálló, aki a megannyi jelölés és egyéb elismerés mellett többször is megkapta az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot, az Arany Pálmát. A keresztapa, az Apokalipszis most és...
Fordította: Németh Anikó
Igaz történet fájdalomról, szerelemről, veszteségről, áldozatvállalásról - két holokauszt-túlélőről, akik egymásba szerettek a történelem leghírhedtebb haláltáborában. Mindketten...
Fordította: Németh Anikó
Férfiakról és nőkről írok: honfoglalókról, földművesekről, mítoszteremtőkről, anyákról, tanítókról, világutazókról. Olyan emberekről, akik titkos reményeket táplálnak, akiknek...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ