Othon főzni jó!
A Corvina Kiadó Facebook oldalán tavasz óta gyűlnek a receptek a Karanténkonyhába (egész pontosan: Karanténkonyhának indult, aztán a lazításoknak hála átalakult tudatos konyhává - most megint a karantén dominál sajnos). Hogy miért a Corvina? Remélem, ez nem szorul magyarázatra :), a Csomagolj ebédet! és a Morzsaparty című szakácskönyveim kiadója. :) A Karanténkonyha sorozatot az első hullám indította útjára, a receptek a tudatosság, a maradékhasznosítás. a karanténos hétköznapok és ünnepek és néha a mealprep jegyében születtek. Érdemes követni, a tervek szerint havonta egy új recepttel (és videóval) bővül a sorozat. A sorozat ezen a linken érhető el, a következő videó most novemberben jön. Az összes receptet nagyon szeretem, nézegessétek végig, az egyik kedvencem pedig itt is megmutatom.  A pasztellbarokk írását itt olvashatja el: https://bit.ly/35lN6Fn//

 

 

2020-11-10 21:27:40
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
Fordította: Balázs István
Lengyelország évről évre egyre több turistát vonz a világ minden tájáról. Ez nem csoda, hiszen a műemlékekben gazdag, gyönyörűen felújított városok, mint Varsó, Krakkó és Poznań,...
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
,,Kávéház nélkül nincs irodalom" - írta Márai Sándor, és nem túlzott. A kávéház közel kétszáz évig nemcsak második lakhelye volt a magyar művészeknek, hanem az egymást formáló eszmék...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ