Othon főzni jó!
A Corvina Kiadó Facebook oldalán tavasz óta gyűlnek a receptek a Karanténkonyhába (egész pontosan: Karanténkonyhának indult, aztán a lazításoknak hála átalakult tudatos konyhává - most megint a karantén dominál sajnos). Hogy miért a Corvina? Remélem, ez nem szorul magyarázatra :), a Csomagolj ebédet! és a Morzsaparty című szakácskönyveim kiadója. :) A Karanténkonyha sorozatot az első hullám indította útjára, a receptek a tudatosság, a maradékhasznosítás. a karanténos hétköznapok és ünnepek és néha a mealprep jegyében születtek. Érdemes követni, a tervek szerint havonta egy új recepttel (és videóval) bővül a sorozat. A sorozat ezen a linken érhető el, a következő videó most novemberben jön. Az összes receptet nagyon szeretem, nézegessétek végig, az egyik kedvencem pedig itt is megmutatom.  A pasztellbarokk írását itt olvashatja el: https://bit.ly/35lN6Fn//

 

 

2020-11-10 21:27:40
Mindenkinek megvan a maga Balatonja: saját emlékek, találkozások, titkok finom és kényes szövedéke. Pedig a Balaton sokáig nem is létezett, költők és írók találták ki. 150 évvel ezelőtt...
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
Fordította: Papolczy Péter
A 302-es semmiben sem hasonlított egy átlagos alfa hímhez. Egyáltalán nem volt harcos jellem, inkább a nőstények és a saját önzésének a rabja. Ha tehette, jó messzire menekült a veszély...
Testi és lelki egészségünket döntően befolyásolja étkezésünk. A modern városi életmódra jellemző stressz, a felgyorsult tempó átalakította táplálkozási szokásainkat: bármikor és...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ