Othon főzni jó!
A Corvina Kiadó Facebook oldalán tavasz óta gyűlnek a receptek a Karanténkonyhába (egész pontosan: Karanténkonyhának indult, aztán a lazításoknak hála átalakult tudatos konyhává - most megint a karantén dominál sajnos). Hogy miért a Corvina? Remélem, ez nem szorul magyarázatra :), a Csomagolj ebédet! és a Morzsaparty című szakácskönyveim kiadója. :) A Karanténkonyha sorozatot az első hullám indította útjára, a receptek a tudatosság, a maradékhasznosítás. a karanténos hétköznapok és ünnepek és néha a mealprep jegyében születtek. Érdemes követni, a tervek szerint havonta egy új recepttel (és videóval) bővül a sorozat. A sorozat ezen a linken érhető el, a következő videó most novemberben jön. Az összes receptet nagyon szeretem, nézegessétek végig, az egyik kedvencem pedig itt is megmutatom.  A pasztellbarokk írását itt olvashatja el: https://bit.ly/35lN6Fn//

 

 

2020-11-10 21:27:40
Fordította: Harrach Ágnes
,,Mivel azt szeretném, hogy előbb-utóbb kommunikációs szuperhős legyen belőled, végigvesszük azokat a helyzeteket, amelyekben nincs szabad választási lehetőséged; vagy alkalmazod a kapcsolati...
Fordította: Varró Attila
Öntörvényű kívülálló, aki a megannyi jelölés és egyéb elismerés mellett többször is megkapta az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot, az Arany Pálmát. A keresztapa, az Apokalipszis most és...
Fordította: Németh Anikó
Igaz történet fájdalomról, szerelemről, veszteségről, áldozatvállalásról - két holokauszt-túlélőről, akik egymásba szerettek a történelem leghírhedtebb haláltáborában. Mindketten...
Fordította: Németh Anikó
Férfiakról és nőkről írok: honfoglalókról, földművesekről, mítoszteremtőkről, anyákról, tanítókról, világutazókról. Olyan emberekről, akik titkos reményeket táplálnak, akiknek...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ