Petőfi Sándor hajlamos volt gulyást reggelizni, Karinthyék juhtúrós galuskával ették a lecsót
Az Így ettek őt ezúttal 30 fontos író gasztronómiai érdeklődéséről szól, azokról, akik írásaikban foglalkoztak ezzel a témával, és azokról, akik a magánéletben is szerették a hasukat. Nyáry Krisztián a Reggeliben árult el néhány részletet az új könyvéről. A beszélgetést itt nézheti meg: https://tinyurl.com/2p8z9755//
2023-10-24 10:05:09
|
 |
|
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
|
|
Szacsvay László nemcsak fantasztikus színész, mesélőnek is megejtően rokonszenves. Szépítgetés nélkül kíséri végig az olvasót az életén: a gyerekkori emlékein, a főiskolai, majd a Nemzetiben...
|
|
Testi és lelki egészségünket döntően befolyásolja étkezésünk. A modern városi életmódra jellemző stressz, a felgyorsult tempó átalakította táplálkozási szokásainkat: bármikor és...
|
|
Harcz Balázs Dániel varázslatos fotóihoz Lackfi János fűzött szeretnivalóan derűs verseket. A díjnyertes fotográfus kedvenc témáit örökíti meg: a budapesti épületek, épületelemek- kapualjak,...
|
|