Karinthy Frigyes pocsék vendég volt

A főzés, a táplálás, a dőzsölés vagy a nélkülözés motívumai meg-megjelennek irodalmi művekben nemcsak a magyar, de a világirodalomban is. Nyáry kötetében nemcsak arra vállalkozik, hogy nagyjaink művészetének ételekre vonatkozó szeleteit feltárja, hanem vázolja azt is, mit jelentett egy-egy nagy költőnk, írónk számára a gasztronómia.

Kálmán Szonja írását itt olvashatja el: https://t.ly/lFMvo//

 

2023-11-20 09:29:07
Fordította: Vörös Fábián
A felújított Marco Polo sorozat első magyarul megjelenő kötete már új borítódizájnjával is feltűnik. De egyéb újításokat is tartogat az olvasóknak: a borító belsejében, elöl a ,,Legjobb...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bill Gates szakmai és üzleti sikerei világszerte ismertek: ő az a szoftverfejlesztő, aki húszévesen otthagyta a Harvard Egyetemet, és belefogott a saját vállalkozásába, amely rövid időn belül...
Fordította: Tolvaj Zoltán
Bumann szenvedélyes, humoros és rendkívül informatív, mégis mélyen elgondolkodtató könyve utazás az állatok hangjának és viselkedésének lenyűgöző mélységeibe. Vajon mit visz magával...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ