|
Déri Szilvia
Déri Szilvia, gasztroblogger
Budapesten születtem. Gyerekkoromban Bulgáriában és Görögországban, később Izraelben, Spanyolországban és az USA-ban is éltem. Maryland államban végeztem, kommunikáció-business szakon. A gasztronómia a szerelmem és a szakterületem. Írok online- és print magazinokba, vezetem a Házisáfrány nevű gasztroblogom, és főzést oktatok. Első szakácskönyvem 2015-ben jelent meg.
A szerző kiadónál megjelent művei:
|
|
|
|
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
|
|
Fordította: Balázs István
Lengyelország évről évre egyre több turistát vonz a világ minden tájáról. Ez nem csoda, hiszen a műemlékekben gazdag, gyönyörűen felújított városok, mint Varsó, Krakkó és Poznań,...
|
|
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
|
|
,,Kávéház nélkül nincs irodalom" - írta Márai Sándor, és nem túlzott. A kávéház közel kétszáz évig nemcsak második lakhelye volt a magyar művészeknek, hanem az egymást formáló eszmék...
|
|