|
Déri Szilvia
Déri Szilvia, gasztroblogger
Budapesten születtem. Gyerekkoromban Bulgáriában és Görögországban, később Izraelben, Spanyolországban és az USA-ban is éltem. Maryland államban végeztem, kommunikáció-business szakon. A gasztronómia a szerelmem és a szakterületem. Írok online- és print magazinokba, vezetem a Házisáfrány nevű gasztroblogom, és főzést oktatok. Első szakácskönyvem 2015-ben jelent meg.
A szerző kiadónál megjelent művei:
|
|
 |
|
Fordította: Szilberer Vera
Vajon mitől vagyunk kimerültek? Talán elvesztettük uralmunkat az életünk felett? Vagy a világ szörnyűségei nehezednek ránk?
Talán túl tökéletesek akarunk lenni - mindenben: a munkánkban,...
|
|
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
|
|
Fordította: Szilberer Vera
Vajon mitől vagyunk kimerültek? Talán elvesztettük uralmunkat az életünk felett? Vagy a világ szörnyűségei nehezednek ránk?
Talán túl tökéletesek akarunk lenni - mindenben: a munkánkban,...
|
|
Biztosan te is gyakran érzed úgy, hogy valamit jó lenne feljegyezni valahová: utazás közben listát készíteni a napi teendőkről, leírni a terveid, vagy csak megörökíteni egy érzést, egy...
|
|