Déri Szilvia
Déri Szilvia, gasztroblogger

Budapesten születtem. Gyerekkoromban Bulgáriában és Görögországban, később Izraelben, Spanyolországban és az USA-ban is éltem. Maryland államban végeztem, kommunikáció-business szakon. A gasztronómia a szerelmem és a szakterületem. Írok online- és print magazinokba, vezetem a Házisáfrány nevű gasztroblogom, és főzést oktatok. Első szakácskönyvem 2015-ben jelent meg.

A szerző kiadónál megjelent művei:
Fordította: Kurdi Imre
Kezdetét vette a Harmadik Birodalom utolsó hete.
Hitler halott, de a háborúnak még nincs vége. Mintha megállt volna az idő, mégis minden szakadatlan mozgásban van. Volker Ullrich napról...
Az idén elhunyt Reigl Judit (1923-2020), a 20. század egyik kiemelkedő festője, saját szavaival ,,olyan nő volt, aki úgy gondolkodott és festett, mint egy férfi, noha tudta, hogy mindig mindenki...
Az idén elhunyt Reigl Judit (1923-2020), a 20. század egyik kiemelkedő festője, saját szavaival ,,olyan nő volt, aki úgy gondolkodott és festett, mint egy férfi, noha tudta, hogy mindig mindenki...
Ruzsa György, a művészettörténeti ikonkutatás legnagyobb hazai és nemzetközileg is elismert tudós művelőjének e legújabb - a művészettörténeti megközelítést az ikonteológiával összekapcsoló,...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ