Csigó Zita
Gasztro blogger, ételfotós, food stylist, újságíró

Klasszikus fotó irányból indulva lett blogger, azaz a többséggel ellentétben fordított volt a folyamat. Nem csak főz, vagy csak fotóz, nála az összes folyamat egy kézben összpontosul. Kitalálja a receptet, megírja, lefőzi, majd fotózza és stylingolom a saját ételfotós stúdiójában. 

Ételfotó és food styling workshopokat is tart, valamint a ELO-nál digitális fotót és stylingot tanít.

Nem csak gasztronomiával foglalkozó újságokba ír, immár három saját szakácskönyve is megjelent. 2016-ban az IPC Könyveknél a Diéták nagykönyve, 2018-ban a Csomagolj ebédet! című szakácskönyve, 2019-ben pedig a  Morzsaparty - tudatos konyha maradékok felhasználásával c. könyve jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában.



A szerző kiadónál megjelent művei:
Mindenkinek megvan a maga Balatonja: saját emlékek, találkozások, titkok finom és kényes szövedéke. Pedig a Balaton sokáig nem is létezett, költők és írók találták ki. 150 évvel ezelőtt...
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
Fordította: Papolczy Péter
A 302-es semmiben sem hasonlított egy átlagos alfa hímhez. Egyáltalán nem volt harcos jellem, inkább a nőstények és a saját önzésének a rabja. Ha tehette, jó messzire menekült a veszély...
Az 50+-os generáció többségét már elérik a civilizációs betegségek: például a túlsúly, a vérnyomásproblémák vagy az ízületi és emésztési panaszok. Az utóbbi tíz esztendőben egyre...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ