Csigó Zita
Gasztro blogger, ételfotós, food stylist, újságíró

Klasszikus fotó irányból indulva lett blogger, azaz a többséggel ellentétben fordított volt a folyamat. Nem csak főz, vagy csak fotóz, nála az összes folyamat egy kézben összpontosul. Kitalálja a receptet, megírja, lefőzi, majd fotózza és stylingolom a saját ételfotós stúdiójában. 

Ételfotó és food styling workshopokat is tart, valamint a ELO-nál digitális fotót és stylingot tanít.

Nem csak gasztronomiával foglalkozó újságokba ír, immár három saját szakácskönyve is megjelent. 2016-ban az IPC Könyveknél a Diéták nagykönyve, 2018-ban a Csomagolj ebédet! című szakácskönyve, 2019-ben pedig a  Morzsaparty - tudatos konyha maradékok felhasználásával c. könyve jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában.



A szerző kiadónál megjelent művei:
Fordította: Kurdi Imre
Kezdetét vette a Harmadik Birodalom utolsó hete.
Hitler halott, de a háborúnak még nincs vége. Mintha megállt volna az idő, mégis minden szakadatlan mozgásban van. Volker Ullrich napról...
Az idén elhunyt Reigl Judit (1923-2020), a 20. század egyik kiemelkedő festője, saját szavaival ,,olyan nő volt, aki úgy gondolkodott és festett, mint egy férfi, noha tudta, hogy mindig mindenki...
Az idén elhunyt Reigl Judit (1923-2020), a 20. század egyik kiemelkedő festője, saját szavaival ,,olyan nő volt, aki úgy gondolkodott és festett, mint egy férfi, noha tudta, hogy mindig mindenki...
Ruzsa György, a művészettörténeti ikonkutatás legnagyobb hazai és nemzetközileg is elismert tudós művelőjének e legújabb - a művészettörténeti megközelítést az ikonteológiával összekapcsoló,...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ