|
Csigó Zita
Gasztro blogger, ételfotós, food stylist, újságíró
Klasszikus fotó irányból indulva lett blogger, azaz a többséggel ellentétben fordított volt a folyamat. Nem csak főz, vagy csak fotóz, nála az összes folyamat egy kézben összpontosul. Kitalálja a receptet, megírja, lefőzi, majd fotózza és stylingolom a saját ételfotós stúdiójában. Ételfotó és food styling workshopokat is tart, valamint a ELO-nál digitális fotót és stylingot tanít. Nem csak gasztronomiával foglalkozó újságokba ír, immár három saját szakácskönyve is megjelent. 2016-ban az IPC Könyveknél a Diéták nagykönyve, 2018-ban a Csomagolj ebédet! című szakácskönyve, 2019-ben pedig a Morzsaparty - tudatos konyha maradékok felhasználásával c. könyve jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában.
A szerző kiadónál megjelent művei:
|
|
 |
|
Mikhaél Pszellosz (1018-1079), kora legnagyobb bizánci polihisztora 1060 körül így hasonlította össze a muszlim és a bizánci kultúrát: ,,az arabok az atyáik bölcsességére büszke görögöket...
|
|
Megannyi macska: viccesek, barátságosak, pimaszok, imádnivalóak. Merülj el varázslatos világukban, ragadj ceruzát, és adj színt nekik! A könyv tökéletes kikapcsolódást nyújt, és a sok-sok...
|
|
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
|
|
Fordította: Jankó Szép Yvette
Utazás a putyini hibrid hadviselés legmélyebb bugyraiba
Oroszország a harmadik világháború kirobbantásával fenyegeti a Nyugatot, és a konfliktus rejtetten már évek óta zajlik. A Kreml régóta...
|
|