Csigó Zita
Gasztro blogger, ételfotós, food stylist, újságíró

Klasszikus fotó irányból indulva lett blogger, azaz a többséggel ellentétben fordított volt a folyamat. Nem csak főz, vagy csak fotóz, nála az összes folyamat egy kézben összpontosul. Kitalálja a receptet, megírja, lefőzi, majd fotózza és stylingolom a saját ételfotós stúdiójában. 

Ételfotó és food styling workshopokat is tart, valamint a ELO-nál digitális fotót és stylingot tanít.

Nem csak gasztronomiával foglalkozó újságokba ír, immár három saját szakácskönyve is megjelent. 2016-ban az IPC Könyveknél a Diéták nagykönyve, 2018-ban a Csomagolj ebédet! című szakácskönyve, 2019-ben pedig a  Morzsaparty - tudatos konyha maradékok felhasználásával c. könyve jelent meg a Corvina Kiadó gondozásában.



A szerző kiadónál megjelent művei:
Fordította: Papolczy Péter
Sok száz órányi interjú és többtucatnyi országban végzett kutatás eredménye ez a letehetetlen könyv. Betekintést nyújt a KGB legbelsőbb működésébe, az alvóügynökök és szuperkémek...
Mikhaél Pszellosz (1018-1079), kora legnagyobb bizánci polihisztora 1060 körül így hasonlította össze a muszlim és a bizánci kultúrát: ,,az arabok az atyáik bölcsességére büszke görögöket...
Az írás véresen komoly dolog, akár halálos is lehet. Egy regény képes megváltoztatni az életünket, főleg, ha még nincs kész, és meg kell találnunk a hiányzó zárófejezetet. Újrakezdeni...
Fordította: Papolczy Péter
Sok száz órányi interjú és többtucatnyi országban végzett kutatás eredménye ez a letehetetlen könyv. Betekintést nyújt a KGB legbelsőbb működésébe, az alvóügynökök és szuperkémek...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ